söndag 14 februari 2016

Det rullar på i något sorts vakuum

Väntan håller på att ta kål på mig......allt är som vanligt men ändå inte.

Tävlingen i lördags i Skabersjö vart ingen succé för Wille o Maggies del men så är det nog för de flesta tävlingsryttare, det går upp och ner. 

Vi vaknade till snö, vips så var vintern tillbaka. Vart lite smått överraskad. När vi nästan var framme i Skabersjö ringer mobilen. Det var våra tävlingskompisar som var en bit före oss. 

-Det är snorhalt i Torup, kör en annan väg vi ligger i diket. 

Kröp nästan fram sista biten men vi hann i tid. Även om det ur tävlingsperspektiv gick sådär + våra vänners missöde på vägen så hade vi en lång men väldigt trevlig dag. Skönt att tänka på något annat än pappas förestående död.Väl hemma och när stallet var fixat blev det tid för Indra som hade longering på sitt schema. Tack och lov så funkade det att vara på ridbanan.
I dag skulle Wille markarbeta med Harry. Sällskapade dem och red Freddan. Maggie fick som vanligt dagen efter tävling gå på bandet.Var ner en sväng och hälsade på pappa och Marie. Han sov mer eller mindre hela tiden vi var där. Fick iaf ett litet leende när jag sa hejdå innan vi åkte hem. Hoppas ni alla haft en fin och kärleksfull alla hjärtans dag och tagit hand om er själva och varandra!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar