måndag 14 september 2015

Helgkurs i centrerad ridning


I helgen har jag varit på ridkollo, eller rättare sagt en kurs i centrerad ridning.  Vi, Jullan och jag stack iväg i fredagskväll med våra hästar. Så himla roligt och trevligt att umgås med min fd kollega en hel helg. En hel helg bara fylld med massa häst, ridning, god mat och ännu mera hästnördande. Känns nästan som när man var liten och åkte på ridläger.

Kul att prova på något nytt, kul att träffa nya människor, kul att få lite ny input och att göra något utan direkta mål annat än att försöka bli en bättre ryttare och att få hjälp att bli av med lite smärta i kroppen. I kursen ingick utöver ridträning även två feldenkraisbehandlingar. 

Det har varit en underbar helg, trevliga människor, lärorikt och kanske bäst av allt, vi har blivit bortskämda med fantastiskt god mat hela helgen. Sån lyx att bara sätta sig vid dukat bord och bli serverad. 

Maggie verkade trivas och tycka det är helt ok att bo borta på hotell en helg och dessutom fick hon hänga med sin kompis Loka. Något som hon verkligen gillade. En glad häst är en glad "häst-mamma".
Maggie spanar ut över stallgången från "sin" box


Mys i hagen med kompisen Loka

Alla ridpassen filmades 

Jullan och Loka

Maggie och jag väntar på vår tur

Maggie och jag kämpar för att göra rätt

Vi lyckas inte hålla oss undan kameranKvällsmys i bastun innan middagenMaten var helt fantastik, på lördagskvällen bjöds det på grillad lax


3
Det fanns gott om djur på gården att gosa med

Jullan och Loka

En häst SKA ha öronen framåt på bild

Efter en härlig helg var det väldigt mysigt att komma hem på söndagskvällen till familjen. 
Hoppas att ni alla haft en härlig helg vad ni än förgyllt den med!
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar