fredag 14 augusti 2015

Filmer från dagens hoppträning

Tyvärr fick jag inte nöjet att titta på när Wille hopptränade med hästarna idag. Han hade bokat träning redan vid 11-tiden och jag jobbade. Som tur var filmade Sofia (bussig tränare som filmar för att elevens nyfikna mamma ska få se, bra service som är mycket uppskattat).

Enligt uppgift från både Wille och Sofia gick träningen super både med Harry och Maggie. Med Harry hoppade de inte så högt utan mer bara hoppa igenom en bana för att få flyt. Känns bra att Wille är med på upplägget att vi ska "spara på Harrys språng". Även om vi vet att Harry kan hoppa så kan det vara lätt att vilja hoppa högre och högre när man sitter på en häst som honom. Måste vara en härlig känsla ändå att sitta på en häst som gör det med en sådan lätthet som Harry gör det.


 


Maggie fick också gå banan vilket hon gjorde bra. De avslutade med att ta ett par hinder lite högre vilket även det gick strålande. Känns skönt inför helgens tävlingar att träningen gått bra och att de får ett bra självförtroende med sig i bagaget. 
Nu återstår bara att hålla tummarna för att debuten i 1,10 med Maggie på lördag går bra.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar