torsdag 16 juli 2015

Semesterkänsla med stort S

Åh vad det är härligt med semester, njuter i fulla drag även om vädret lämnar mycket kvar att önska. Lite sommarvärme vore inte så dumt tillexempel. Hur som helst så känns det väldans lyxigt med semester, något jag inte haft på många år.

Wille och jag åkte ner till Ystad i förmiddags för att hämta hem båten som vi ska ha med oss på vår semestertripp till skärgården. Passade på att åka en liten sväng. Så himla härligt, fick Flashbacks till den tiden då vi hade lantställe och båt i skärgården. Om det är något jag saknar från Stockholm så är det skärgården och båtlivet.

Vi fick god hjälp av min kära bror som dessutom är så gullig och lånar ut båten till oss.   

Båtlivs groupie

På eftermiddagen tog vi en sväng till Eriksgårdens självplock för lite jordgubbsplockning. Väldans gott med nyplockade jordgubbar. När vi kom hem var det hästarnas tur, de fick ett lättare joggingpass på grannens travbana efter gårdagens hoppträning. Maggie var väldigt spänd till en början eftersom det var länge sedan vi var där och red men slappnade av efter en stund. Harry har lite svårt för att trava lugnt och sansat, trav är enligt hans förmenande en helt onödig gångart. Det är bara full fart som gäller. Även han lugnade sig till slut och kunde trava någorlunda sansat.
 
 
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar