fredag 17 juli 2015

Indra på Grevlunda

Jag är både fantastiskt stolt över vår fina Indra och så glad för och lättad över de fina framstegen hon gör. Beslutet att "skicka iväg" Indra på internatskola känns helt rätt, varken jag eller Wille har den kunskap/kompentens som krävs för att utbilda en unghäst. Framför allt inte en bestämd dam som Indra. Hon är en skarp donna som har egna åsikter och som bäst rättas med en stor portion list. Har sagt det förr och säger det ingen, Ulrika och Lotta gör ett helt suveränt jobb med henne och hon har gjort så stora framsteg på den korta tid hon varit hos dem utan att de på något sätt stressar eller forcerar fram.

I kväll var det dags för Indra att få vara med på hoppträning i grupp tillsammans med flera andra hästar. Ulrika skulle ha hoppträningar på Peder och Lisens fantastiskt fina gård Grevlunda. Deras utebanan är stor, gott om plats och är samtidigt inramad med ett rejält staket. Något som verkade passa Indra utmärkt. Hon och Lotta har redan blivit ett bra team och de gjorde en kanonträning tillsammans. Bäst av allt är att Indra verkar gilla det skarpt!
 

 
 
 
Att äventyret tog hela kvällen gjorde inte ett dugg, bara njöt i fulla drag. Wille hängde med och hjälpte till att hämta/lasta Indra hos Ulrika (mutade med en hamburgare från Sibylla, så var han nöjd). Det sägs att allt är nära i Skåne men det tar sin lilla tid att köra hemifrån Vollsjö via Sjöbo (Sibylla) till Tryde i Tomelilla och sedan vidare till Grevlunda i Vitaby. Tur att jag har semester ;-).
 
Väl hemma igen på kvällskvisten väntade dusch och fix av Maggie inför morgondagens tävling i Frosta.
 
 
 


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar