lördag 6 juni 2015

Materiell lycka & bilder

På hästfronten blir nog Wille och Harrys meeting i Tingsryd sommarens stora happening. Det har länge varit Willes dröm att få åka till just Tingsryd på meeting. De har en underbar camping precis i anslutning till tävlingsplatsen. Det är som en härlig blandning av tävlande och minisemester. Vi har bara varit på meeting en gång tidigare och det var för många år sedan med en av mina dåvarande hästar och Wille var inte ryttare på den tiden. När han sedan började rida har han pratat om att han också vill åka på meeting och nu känns det som att tiden är mogen för det. Ska bli vansinnigt kul.

En av de materiella saker som kan vara väldigt bra att ha när man åker iväg på meeting är ett sadel/tävlingsskåp, något som vi inte hade. Scannade av nätet både bland nytt och begagnat och hittade tillslut ett som vi båda ville ha och som det var en skaplig prislapp på. Idag kom leveransen och den materiella lyckan är på topp.



 
 
Idag var första dagen på hela veckan som Wille och jag red tillsammans. Wille och Harry hoppade. Wille hade byggt upp en bana likt grunden i LA banan som var när de tävlade i Åstorp. Se banskissen här
 
Fokus för Willes del just nu är att se till att det är bra stuns och energi i galoppen, att inte hämta hem för mycket i handen och att ha händerna ihop i svängarna. Mycket att tänka på men efter någon påminnelse satt det som en smäck.
 
Passade på att ta några språng med Maggie också för att testa vilken känsla vi fick/hade. Satt tisdagens hoppträning kvar i skallen på mig?! Det var en sådan go känsla att vi inte hade något alls kvar av det som var mindre bra på träningen utan de språng vi tog gav precis den känslan man vill ha. Nice!
 
När vi i Perstorp och tävlade var det en tjej som tog en massa bilder. Vi köpte några av henne, de kom idag. Är barnsligt förtjust i "hoppbilder".
 
 


 
Önskar er alla en trevlig fredagskväll och helg!
 
 


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar