fredag 26 juni 2015

Ingen bra start

Första tävlingsdagen på Börjes Cup blev inte direkt någon framgångssaga för Wille o Harrys del. De kom in för stort på sjunde hindret i fas 1, Harry la in en nit så det blev fyra fel o en skit tid.

Wille vart grymt besviken. Vi kollade på filmen, analyserade och bestämde sedan att det bästa nog vore att dra ett streck över det hela och blicka framåt mot morgondagen. Vi är så otroligt glada och tacksamma över att få ha en sådan fantastisk ponny som Harry men det kanske ibland har en mindre positiv sida att ha en ponny som gått flertalet SM och som många känner till.

Medvetet eller omedvetet känner nog Wille lite press av det, att det måste/borde gå bra, att han alltid förväntas prestera bra på tävling. Vi som håller på med hästar och ridning vet att det inte är lätt, de är oftast de små marginalerna som fäller avgörandet och det ligger mycket träning bakom framgångar. Harry är ingen lättriden ponny och han vill ha det på sitt vis. Minsta lilla tabbe Wille gör visar sig direkt på resultatet. Fördelen med det är att han kommer lära sig rida och att vara noga med mista lilla detalj. Som sagt, Harry är en fantastisk ponny och läromästare och imorgon är en ny dag med nya tag.

Vädret har varit mer somrigt än på länge och vi har njutit i fulla drag av mysiga Tingsryd Camping under eftermiddagen. Ellie har badat, vi har fikat och Wille har övat mig på att fånga bollar. Harry har fått en tidig kvällspromenad. Wille har även i kväll varit grillmaster och medans vi väntade på att Cobbe skulle dyka upp på kvällskvisten tog vi en liten minigolfturenering Wille och jag. Gissa vad! Jag vann över Wille med 2-1, tänk att jag var bättre än honom på någon sport - ja om man nu kan kalla minigolf för sport.

När Wille höll på att fixa Harry inför tävlingen kom en reporter från Svt fram och frågade om han fick ställa några frågor, visst sa Wille. En kort snutt i mitten av inslaget hittar ni här. Tycker det var lite gulligt <3

Några bilder från dagen
 


 
Har ni inte varit här i Tingsryd tidigare och är sugna på att åka på ett trevligt meeting med bra boende eller bara är campingsugna kan jag verkligen varmt rekommendera Tingsryds Camping.
 
Trevlig fredagskväll! Inga kommentarer:

Skicka en kommentar