måndag 1 juni 2015

Mors dag

Kan knappast påstå att vi är så duktiga på att fira alla de olika dagarna som almanackan och affärerna vill att vi ska fira. Mors dag inget undantag. Nja, där var jag nog inte helt ärlig vi hade ju Limpan, Andy och lilla Edith på middag på kvällen. Fick en fin tröja av Wille och Limpan. De stora barnen ringde så visst blev det lite firande.

Red ut med Maggie på förmiddagen, fokus var kondition. Är så glad för våra fina små uterittsslingor hemmavid. Skrittade, joggade och galopperade om vart annat. Maggie var duktig och kändes fin.


Stigen mellan stora sommarhagen och vinterhagarna på andra sidan stengärdet


Slingan runt grannbondes åker


Ellie hängde med, mysigt med sällskap!
 
 
På eftermiddagen lastade vi Indra och Harry och åkte till Ulrika i Tryde. Indra ska flytta hem till henne för att utbildas. Hoppas, hoppas nu bara att det kommer att funka och att hon inte får problem med ryggen. Tanken är att hon ska bo där över sommaren och sedan ska vi göra en utvärdering om det verkar som att hon funkar och kan bli rid/tävlingshäst. Jag hoppas, vill och önskar så otroligt mycket att det ska gå bra. Går inte att ta ifrån henne att hon hoppar helt fantastiskt och det vore kul om hon hoppar lika bra med ryttare.  
Wille och Harry fick en privatlektion och tränade markarbete. Till en början gick kommunikationen dem emellan inte så bra men när de började prata samma språk lossnade det och Harry jobbade på super. Tyvärr glömde jag bort att fota :-(

Nu är det verkligen tomt hemma i stallet, bara Maggie och Harry kvar. På sätt och vis känns det lite typiskt, på sommaren när det är mindre jobb med hästarna så är det nästan inga hästar hemma men på vintern när det är massor av jobb är det fullt i stallet. Ska försöka njuta av att det blir mer tid till annat än att känna saknad. Smågrabbarna har det superbra på sitt sommarkollo och för Indra kommer det blir super att få vara på internatskola under en period. Åter igen, snälla håll tummarna för att hon kommer att funka som rid/tävlingshäst!
Hoppas ni alla haft en skön söndag och att alla mammor känt sig lite extra uppskattade!

1 kommentar:

  1. Håller tummar och tår!! Indra är en fantastiskt fin häst <3

    SvaraRadera