måndag 2 mars 2015

V. 9 en känslomässig berg- o dalbana

Den här veckan har känslorna varit på tivoli och åkt berg- och dalbana. I början på veckan var pappa pigg och glad. För ovanlighetens skull pratade både ofta och länge i telefon. Framför allt så haglade superlativen kring att jag ska börja jobba på företaget och om möjligt ännu mer kring lilla Edith. Kände mig glad och hoppfull.

Sedan fick vi beskedet vi väntat på, tyvärr visade det sig att cancern spridit sig förmycket för att kunna botas. Dödsdomen är ett faktum. Frågan som återstår nu är, hur länge har han kvar? Känner både sorg och vrede. Jävla skitsjukdom!!

På hästfronten blev det ridning och full aktivitet mer eller mindre hela veckan undantaget helgen.


I torsdags var jag en sväng och hälsade på lilla Edith efter jobbet. Så mysigt, blir glad och allendes varm inombords.

Slutade tidigt i fredags och vi hann med att motionera hästarna innan jag skulle iväg på tjejmiddag. Wille red Indra och de travade över några bommar samt ett ytte pytte kryss. Det gick super, duktigt ekipage.

Tjejmiddagen var en mycket god och trevlig tillställning. Tack snälla Anne för det. 

Har jobbat nere i Ystad i helgen och i söndags hade vi bokat in en fika hos pappa efter jobbet i kombination med att han skulle få träffa lilla Edith. Något han verkligen sett fram mot.

Märkte direkt när vi kom dit att det inte var bra med pappa, något han faktiskt erkände. Hur som helst så fikade vi andra som kunde äta. Pappa har inte kunnat äta på flera dagar. Han sken upp som en sol när jag tittade på Edith men efter en stund blev han sämre och vi fick avbryta. Vi åkte hem medans pappa och Marie åkte till sjukhuset. Han blev inlagd. Suck, detta är nog bara början på hans kamp mot cancern. Vi fick besked i tisdags att den inte går att bota, han kommer att förlora det vet vi redan. Han kommer att få cellgifter för att förlänga livet men vi har ingen aning om hur tidshorisonten kommer att se ut. Har svårt att sätta ord på hur jobbigt detta känns.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar