tisdag 27 januari 2015

Veterinärbesök-jobbat-ridit-kört Wille till hoppträning

Det har varit en dag med massor av aktiviteter där hästarna på ett eller annat sätt varit inblandade och som bonus har jag dessutom hunnit med att jobba på hemma-jobbet. Riktigt gött med en bra och effektiv dag. Sådana dagar gör mig glad!

Började med ett återbesök hos veterinären med Indra. Vi kunde konstatera att hon svarat bra på behandlingen och den träning hon fått genom longeringspassen. Med tanke på att plan A har raserats och vi nu måste sakta men säkert jobba på att stärka upp Indra tyckte veterinären att hon skulle få en behandling till i ryggen. Så det fick hon och nu ska hon vila en vecka innan vi fortsätter med longeringspassen. Därefter blir det återbesök om tre veckor igen. Där efter får vi ta ställning till hur plan B ska utformas.

Efter att ha jobbat på hemmaplan och Wille var hemkommen från skolan var det dags för att rida Maggie och Powie hemma på banan. Som tur var regnade det inte, NICE att slippa bli blöt! Mitt mision att lära Maggie att det inte är farligt att bli riden med spö fortsatte. Det går bättre och bättre. Vi lägger även mycket arbete på att öka registret i galoppen vilket även det går framåt. Det är verkligen roligt att rida, blir så varm i hjärtat och glad.

Sedan var det dags att bege oss till Tryde för hoppträning. Wille och Harry skulle träna för Ulrika. Long time no see, kul att åka dit med Wille för träning. Harry och Wille var jätteduktiga och tränigen gick bra. Wille känner sig supertaggad inför söndag och var glad som en spelman på vägen hem.


 
 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar