fredag 16 januari 2015

Årets första hoppträning

Nu är det länge sedan jag hopptränade, kommer inte ens ihåg när det var ....jul, nyår och sjukdom är faktorer som kommit emellan men nu är det skönt att vi äntligen är på banan igen. Hästarna är inte helt igång, de har inte haft någon sammanhängande vila men de har inte heller gått för fullt.

Sofia anpassade träningen både efter hästarnas och vår status, dvs att vi är lite ringrostiga efter ett långt uppehåll. Det var fokus på lydnads- och gymnastiserande övningar.

Maggie är inte helt tillfreds uppe i ridhuset än, hon tycker fortfarande att det är mycket som är läskigt där så stor del av tiden går åt till att få henne att slappna av. Något vi lyckades med mot slutet och hon hoppade hela övningen avspänt och med fina språng. Så härligt att vara igång med träningarna igen. Längtar redan tills nästa gång.

När det kommer till Wille och Harry så märks inget av uppehållet, de var supertaggade båda två idag. Så roligt att se dem tillsammans och hur de blir mer och mer sammansvetsade som ekipage för varje träning.

Behöver jag säga att det var väldans skönt att träna inomhus i ridhuset med tanke på att det blåste rejält och regnet öste ner.
Nöjd ryttare och häst


Fina Harry


Wille och Harry


Maggie och Harry avslutar med ett pusskalas.
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar