måndag 10 november 2014

Maffiafest på YSB
I helgen har vi firat min brors 40-årsdag på Ystad Saltsjöbad. De flesta av gästerna valde att bo kvar på hotellet över natten. Så otroligt praktiskt att bara kunna ragla upp till rummet på småtimmarna när orken att festa tryter.

Vi åkte ner till "Saltan" i god tid för att både hinna byta om i lugn och ro samt hinna sitta en stund i baren innan partyt började. Mitt uppdrag under festen var att agera toast madame. Temat för festen var Maffia och alla gäster och då menar jag verkligen alla gäster hade verkligen gått in för temat. Så himla roligt.

Det blev en lyckad fest och jag kan verkligen rekommendera YSB som ett superbra ställe att abonnera för fest. Superbra lokaler, fantastisk personal, god mat och hur bra är det inte att gästerna kan övernatta och dessutom passa på att njuta av spa-avdelningen?


Bild lånad från ysb.se 


Incheckade på rummet
 
 
Utsikt över havet från rummet


Cobbe och jag tillsammas med kidsen och deras respektive


 
 Hela maffia-gänget 


Pappa och Marie

På morgonen dagen efter var vi ett gäng trötta gäster som samlades i restaurangen för att gemensamt njuta av den goda hotellfrukosten. Lyckades dessutom deala med dem i receptionen så att vi fick ha kvar rummet en stund extra så Wille kunde vara kvar där medans vi andra hängde en stund på spa-avdelningen innan det var dags att åka hem. Tyvärr är det 16-års gräns på spat så Wille fick inte vara med där. ´

Stannade till på hemmakväll på vägen hem och köpte en STOR påse godis och sedan var det soffhäng som gällde resten av söndagen. Ja inte för stackars Jocke förstås som skulle köra hela vägen hem till Stockholm igen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar