torsdag 13 november 2014

Ledig torsdag

Hur ofta händer det nu för tiden att jag har en helledig dag samtidigt som Wille har studiedag och är ledig från skolan. Känns nästan som en lotterivinst. Så var det idag. 

På förmiddagen tränade vi för Sofia. Mycket fokus på markarbete men även lite gymnastiserande hoppning. Med Maggie ville jag mest känna av om taggat ner aningens sedan i måndags och det hade hon. Skönt! Med Powie har vi bestämt oss för att gå ner ett par snäpp, jobba med stärkande övningar, inte hoppa högt eller svårt. Hon ska bygga självförtroende och tycks att det är roligt. Och roligt tyckte hon att det var. Hon "tog tag i hinder" och hoppade fina språng utan minsta tvekan. Så skönt och roligt att det går på rätt håll.

När alla hästarna fått sitt lyxade vi till det med att åka till Sjöbo för att luncha. Vi hamnade på charmiga och trevliga Tolånga 17. 

Mätta och belåtna begav vi oss till Bengans. Hittade både en kavaj och tävlingsskjorta till Wille. Han har länge velat ha en kavaj men vi har inte riktigt kommit till skott. Är inte så ofta det finns tillfälle att åka iväg tillsammans för att shoppa. Oftast är det min kära man som får stanna till när han är ute och kör och plocka upp det som behövs.

Tycker att det var både snyggt och lite killigt med en skjortkrage istället för den traditionella som brukar vara på tävlingstoppar.

När vi blev avsläppta hemma fixade vi det sista i stallet innan vi gick in. Vi var inne i god tid och jag kunde laga middag utan minsta stress, NICE att vara ledig en hel dag.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar