måndag 27 oktober 2014

Ponny Allsvenskan sista omgången

Var klart oroad inför dagens tävling, sista omgången av ponny allsvenskan. Hoppträningen i torsdags gick inte så strålande för Wille och Powies del. Det var varken höga eller tittiga hinder och ändå både stannade hon och smet förbi. Självfallet försökte jag hålla masken så gott det gick inför Wille och peppa honom.
 
Det var väldigt länge sedan Mickan var med och tittade när Wille tävlade så han var verkligen glad över att hon hängde med på dagens tävling. Ja, jag också såklart!
 
Wille och Powies första riktiga tävling tillsammans var just i Skabersjö där dagens tävling var. Då gick det super så stället i sig gav nog Wille positiva vibbar. Det gick i ett rasande tempo vilket gjorde att vi missbedömde när det var dags att lasta ut inför förklassen, hann bara komma bort till framridningen så var det dags att gå in på framhoppningen.  
 
Trots den korta framridningen gick rundan enligt målsättningen, att ta sig runt banan och inte bli uteslutna. Det blev 8 fel, ett stopp och ett pet. Kanske inget resultat som man normalt är nöjd med men gisses så glada vi var.
 
I lagklassen var Wille supertaggad och de fick till en kanonrunda, tyvärr blev det ett pet men vad gör väl de, inte ett enda stopp och Wille red nästan som om han stulit hästen. Har nog aldrig sett honom rida så otrolig beslutsamt vart enda galoppsprång runt hela banan. Måste bara säga det, DUKTIGA UNGE!!!


 
Vi var ett väldigt glatt gäng som satte oss i bilen när vi for hem. Givetvis kunde jag inte säga nej till Willes förfrågan om att stanna till på McDonalds för att äta lunch på vägen hem. Detta var helt klart något att fira ;-)
 
Willes klasskamrat och tillika lagkamrat Juliaa tog en massa fina bilder på honom och Powie i förklassen, tack snälla!
 

 
 
 
 
 
 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar