måndag 20 oktober 2014

Borta bra men hemma bäst

Igår kväll kom vi hem till ett regnigt och väldigt blött Skåne efter en fantastisk helg uppe i nordligare breddgrader. Läs Sundbyberg och Uppsala.
 
Helgen har varit fantastiskt på alla sätt och vis. Som vanligt rusar tiden iväg och allt vi vill göra hinns inte med och ännu mindre räcker tiden till att träffa alla som vi skulle vilja träffa.
 
Som tur var blev i alla fall vårt numera traditionella restaurangbesök av på fredagkvällen av. Det blev en favorit i repris, Libanesiskt.
 
 
En liten bråkdel av alla de libanesiska rätter som bars in till vårt bord
 
 
Lika traditionsenligt var det "kalas" för Jocke som fyllt år hemma hos Åke i Uppsala på lördagen. Vi fixade en underbar grillbuffé. Troligtvis årets sista grillning. Åkte hade lyckats fixa sängplatser till oss alla så det blev ett riktigt familje-slumber party.
 
 
 
Grillbuffé
 
Söndagen = hel dag i bilen för min och Linnéas del. Halva bilresan piskade regnet mot rutan. Vi piggade upp oss med ett stopp i Gränna och inhandlade ett gäng med polkagrisar. Smarrigt värre, undrar bara hur länge de räcker??
 
 
 
En hel affär med bara en massa gott!
 
 
Väl hemma på kvällen gullades det i massor med både Ellie doggen och hästarna. Trots en underbar semesterhelg så gäller devisen borta bra men hemma bäst för min del.
Åh vad det var mysigt att sitta på hästryggen idag. Wille och jag red ut en sväng, passade på att jogga hästarna på den blöta/mjuka grusvägen. Avslutade Framnäsrundan med att inviga den nya promenadstigen längs stenmuren. Tror varken jag eller Wille noterade att det blåste halv orkan, var bara så lyckliga över att rida igen <3
 
 
På väg hemåt igen
 
 
Nya promenadstigen invigs med hästarna 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar