onsdag 27 augusti 2014

Träning med gänget inför Ponny Allsvenskan

Ikväll ordnade klubben i ungdomskväll nere på Pållen & Pyret i Ystad, dels var det lite info för blåbärsryttare om tävlande och dels var det hoppträning uppdelat på flera grupper. Bland annat gänget som ska tävla tillsammans i Allsvenskan. Vanligtvis brukar "vår ordinarie hopptränare" hålla i träningar som klubben arrangerar men idag var det Sofia Nilsson Falkman som höll i träningen.
 
Det blev en lång kväll. Som tur var hade vi både packat matsäck och fikakorg. Haha, jag en hungrig typ? n e j inte alls ;-) Josse hängde med och assisterade, lyx. Vår lilla hästtokiga kusin kom och hälsade på en liten sväng och såklart anmälde hon genast sitt intresse att vara hästskötare.
 
 
Powie med sina "hästskötare" Matilda och Josse
 
 
  
 
 
 
 
Wille var inte helt nöjd med hur det gick på träningen även om han var väldigt nöjd med att träna för Sofia.  Tror att Wille är inne i en självförtroende svacka, litar inte vare sig på sig själv eller Powie. Powie är en ponny som kräver sin ryttare, det gäller att rida ordentligt för att hon ska prestera när hon tycker att det är lite jobbigt. Hon ger inget gratis. Fördelen med en sådan ponny är att de lär sina ryttare att rida.
 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar