tisdag 30 september 2014

Njuter av hästarna <3

Efter att ha varit borta hela helgen njöt jag extra mycket av att jobba på hemmaplan men framför allt av att vara med hästarna.
 
Wille fick hjälp av Josse att klippa Powie innan han red. Tror att hon tyckte det var rätt så skönt att bli av med lite päls.
 
Wille passade på att rejsa på stubbåkrarna, man vet aldrig när de försvinner. Haha, det där lät lite konstigt, självfallet menar jag att man inte vet när bonden plöjer upp åkrarna igen. Förhoppningsvis har varken Wille eller Powie några planer på att försvinna.
 
Själv red jag Maggie på ridbanan. Wille hade satt upp en liten bana med små hinder under helgen som står kvar så vi körde gymnastikhoppning. Maggie taggade till som tusan och tyckte det var superroligt.
 
 
Med Indra blev det också ett pass på ridbanan. I början travade hon på som sjutton. Använde hinderna även till henne men istället för att hoppa över dem så jobbade vi med att runda dem, trava mellan dem osv. Allt gick superbra tills hon från ingenstans fick bensinstopp och då gick det inte alls länge. Lyckades till slut övertala henne att vi skulle fortsätta ytte pytte till. Hon är en bestämd tjej och det gäller att hitta en bra balans mellan att smeka henne medhårs och hålla henne motiverad och vara bestämd så att hon vet vem som bestämmer. En massa lirkande med andra ord ;-)
 
Lite senare på kvällen när Wille och jag satt vid köksbordet och kämpade på med läxor säger han helt plötsligt:
 
-åh vad Powie är underbar, tänk att vi kan rejsa och galoppera hur fort som helst utan att hon gör något hon bara är som vanligt. Jag litar verkligen på henne. 
 
Detta utlägg värmde verkligen. Att han trots deras motgångar verkligen älskar sin ponny och är villig att fortsätta kämpa på <3.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar