torsdag 4 september 2014

Effektiv dag

Känns som att jag hunnit med massor idag. Jobbat på företaget hemma på förmiddagen. Så jäkla nice rent ut sagt att jobba på hemmaplan.
 
Tack vare att bästa stallhjälpen Josse fixade stallet så blev det tid även till ridning både av Maggie och Indra. Började med Maggie, konditionsträna på stubbåkrarna. Inte vet jag vad som flugit i henne men hon var inte alls så hispig som hon brukar. Vi kunde galoppera lugnt och sansat runt flera av åkrarna. Man ska tydligen aldrig sluta att förvånas.
 
Maggie redo för en galopp över stubben
 
 
Nöjt ekipage hemma på stallplanen igen efter ett bra träningspass
 
Indra fick jobba lite på ridbanan. Josse och Norma skrittade ut en sväng. Bra träning för dem (Indra och Norma alltså) att göra saker på var sitt håll. Till en början brydde Indra sig inte alls men när hon kom på att kompisen gick iväg började gnäggandet. Hon hade periodvis lite svårt att fokusera men jag låtsades som inget och bara jobbade på. Travade över några bommar som låg utlagda, hon brydde sig inte alls utan snubblade nästan över dem istället.
 
 
Börjar vänja mig vid utsikten
 
 
Nja, pussandes och sånt trams är inget för Indra ;-)
 
 
Josse och Norma
 
Genomsvettig men laddad med massor av positiv energi efter ridningen var det bara att slänga sig in i duschen för att sedan avverka ett kvällspass (17-22) på jobbet i Ystad. Behöver jag säga att lusten att åka och jobba kväll var sådär....inget fel alls på jobbet men efter hen fullspäckad dag hade det varit skönt att bara vara hemma, fixa och dona. Men att ha stallet fullt med hästar är inte gratis så det är bara till att bita ihop.  

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar