lördag 30 augusti 2014

Trevlig födelsedag

Blev väldigt mycket firad idag, skönsång av grabbarna i familjen på morgonkvisten. Så mysigt att Jocke kom ner den här helgen.

Firade med att rida ut en sväng på Indra tillsammans med Josse och Wille. Indra var superduktig så nu känns det som att jag "vågar" rida henne själv. Får inte känslan av att hon är så särskilt busig. Innan vi red ut så provade vi att sätta ihop båda "grabbarna grus" i samma box. Funkade superbra och de verkade nöjda med att ha varandras sällskap när deras mammor var på vift.
 
 
Grabbarna grus
 
 
 
Precis när vi skulle ge oss iväg på vår ridtur kom min väninna Anne förbi med både en flaska vin och smarrig choklad. Så otroligt gulligt, blev så himla glad, tack snälla! 
 
På kvällen blev det att vi åtmiddag ihop med våra bästa grannar, trevlig och gott! Inget som var planerat i förväg utan det bestämdes under dagen. Gillar spontanmiddagar när man bara tar det som det kommer och inte planeras upp så mycket i förväg. Känns mer kravlöst så vilket passar en stressad Ullis just nu.
 
 
Självklart försåg vi oss med en rejäl godisskål ;-) 
 
 
Känner mig bortskämd med fina presenter och en massa gratulationer från alla håll och kanter. Ibland är livet verkligen gott!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar