torsdag 24 juli 2014

Småkillarna har bekantat sig med hinder

Fick hjälp i stallet i dag av Josse. Väldigt nice, allt går så mycket snabbare och smidigare. Målsättningen är att hästarna ska få komma in i stallet ett par timmar varje dag nu när det är så varmt. Dels så får de komma in och vila sig från både värme och flugfän och dels så blir det lite social träning för fölisarna.
 
Småttingarna har fått bekantat sig med ridbanan och hinder. Vi började med att ta ut Norma och Calvados. Hade satt upp låga bommar tvärs över ridbanan. Tror båda tyckte det var kul att springa lite och hoppa lite över bommarna. Calvados visade sina talanger även som hopphäst.
 
 
Samma sak för Indra och Zlatan som också tyckte att det var roligt. Tyvärr fick jag ingen bild på dem men lilla Zlatan var minst lika duktig som Calvados.
 
Maggie vilar fortfarande, hon är ohalt på rakt spår men på böjt markerar hon fortfarande, SUCK! Längtar sjuk mycket efter att hon ska bli bra igen + att jag längtar efter att rida. Kommer knappt ihåg när jag red senast :-(
 
Framåt kvällskvisten fick Wille ridsällskap av en klasskompis och jag fick snacksällskap. Kul och trevligt för oss alla. Hoppas att det kan bli fler tillfällen. Vi hade satt upp lite hinder utöver "klockan" som redan stod framme. Powie var riktigt pigg och taggad, kul för Wille. Han lyste verkligen upp :-) 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar