måndag 28 juli 2014

Höjdarkväll med hästarna

Jobbat på hemmaplan idag, GÖTT!  Tog in hästarna på lunchen. Josse kom och hjälpte mig sedan var hon kvar i stallet och pysslade med Norma. Själv fick jag fortsätta jobba ett tag till.

På kvällskvisten var det dags att fixa med hästarna. Började med att gå ner med Maggie till skrittbandet. Tog en chans och hoppades på att hon inte skulle vara halt. Gissa om jag blev glad när hon gick helt rent. Firade, medans Maggie motionerade bjöd bästa grannarna på ett glas rött. Snacka om lyx!

Wille och Powie piffade tillvaron med att ta ut radion till ridbanan och poppa under ridpasset. De passade även på att ta en galopp runt åkern innan Indra och jag kom ut till ridbanan. Då kom de tillbaka och sällskapade oss. Så mysigt!

Tog på Indra longergjord och satte på lösa inspänningar. Hon var duktig ikväll också <3. Längtar tills hon är igång. Ska bli så spännande att se henne hoppa under ryttare.

Väl inne hade vi soffhäng framför Teven, mera vin med tilltugg. Kvällar som denna gör det lite lättare att stå ut med att jobba hela sommaren ;-)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar