måndag 2 juni 2014

Långledigt norr över

Vi passade på att njuta av kristihimmelfärdshelgen tillsammans med våra nära och kära uppe i Stockholm.
 
Som vanligt stannade jag till i Sundbyberg hos Jocke på torsdagen. Vi lyxade till det med ett restaurangbesök tillsammans med mamma på kvällen. Supergott och trevligt.
 
 
Fredagen bestod i en shoppingtur till Gallerian och NK inne i stan. Blev mest fönstershopping, det enda som blev inhandlat var en present till Ellie doggen som fyller två år i helgen. Största äventyret för dagen blev en tågresa från Stockholm till Uppsala, något som vanligtvis tar ca 40 minuter. Pga signalfel var tågen inställda på vissa sträckor så ersättningsbussar sattes in. Ca  två timmar från avfärd var vi framme, men vad gjorde det vi hade inte bråttom till något.
 
 
 
Väl framme i Uppsala hade vi som vanligt en väldigt god och trevlig helg även om vädret inte var på topp. Lite regn har ingen dött av ;-) Njöt av de vackra omgivningarna vid Wiks slott, badning i bubbelpoolen och trevligt sällskap. 
 
 
Efter frukost på var det dags att tänka på refrängen, en bilresa som normalt tar ca 7 timmar. När vi är ca 1,5 timme hemifrån blir det tvärstopp på E4an. En svår trafikolycka gjorde att vägen var helt avstängd och trafiken stod helt stilla :-( Resan tog istället nästan 9 timmar, drygt men jag är evigt tacksam att vi inte var inblandade i olyckan. 
 
 
När vi äntligen var hemma blev det ingen tid till ridning så Maggie och Powie fick en oplanerad vilodag. Det var hur som helst väldigt mysigt att komma till stallet, ta in hästarna och mysa med dem.
Calvados var så duktig, gick fint i grimman trots att han när vi varit borta "sluppit" den och sprungit fritt bredvid mamma på vägen i till stallet. Vem tror ni det var som tog in honom? Inte var det jag, Wille var snabb att ta honom. 
 
 
Willes komentar när vi skulle ta bilden: -Åh mamma jag gillar honom jättemycket fast han är en dressyrhäst!  
 
Haha, kanske är tur för mig att han är en dressyrhäst annars kanske jag inte fått ha honom för mig själv ;-) Nu längtar vi som sjutton efter Indras lilla fölis, så nyfikna på vad det är för en liten skrutt.
 
Kan inte annat än rikta ett super STORT tack till Josse och André som tagit hand om både hästarna och gården på bästa tänkbara vis när vi varit borta. Tack snälla för att ni gjorde vår resa möjlig!

1 kommentar:

  1. så otroligt tacksam att få vara hos er <3 <3

    SvaraRadera