måndag 19 maj 2014

En helt underbar helg försvann i ett nafs

Som alltid när man har roligt och trevligt så flyger tiden förbi.
 
I lördags var det så otroligt fint väder. Killarna åkte iväg till Kivik direkt efter frukosten. Wille hade fotbollsmatch.
 
 
 
Själv var jag kvar hemma och började med gårdspyssel. När killarna glada i hågen efter vinsten kommer hem så ansluter även de till gårdsfixande.
 
Åkgräsklipparen, lilla klipparen, röjsåg och trimmern gick varma. Fint blev det!
 
Limpan och lilla Nelly anslöt och så även Mickan och Oscar. Så mysigt när alla barnen är hemma,  händer inte så ofta. När vi var klara med dagens projekt fixade vi middag och mös resten av kvällen.
 
 
Gänget tar en paus och njuter av sol och värme
 
 
 
Alla "kidsen"
 
 
Söndagen bjöd på mindre smickrande väder. Kallt, blåst och regn så något utomhusjobb blev det inte. Dock så var det färdigvilat för hästarnas del. Vi red ut en sväng, Jocke och Ellie hängde med. Det var nog inte en av de mysigaste uteritterna men sällskapet var det inget fel på.
 
Maggie var spänd som sjutton och när vi gick genom byn på vägen hem hade hon hispat upp sig så pass att hon hoppade till och slängde sig flera gånger så fort hon själv frustade till. Stackarn, inte lätt att vara skrajsen ;-)  
 

 
På väg hem
 
 
Resten av dagen höll vi oss till inomhusaktiviteter. Wille böt rum och möbler flyttades runt. Just nu är det aningens rörigt hemma men det blir nog bra när vi fixat klart. På kvällen var det dags för Jocke att flyga hem igen. En supermysig helg är till enda och det känns som jag knappt han blinka.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar