lördag 12 april 2014

Wille och Powies tur att tävla

Upp i ottan och iväg på tävling idag igen. Om jag hade en stor suporterskara i går så hade Wille ännu fler idag trots arla morgonstund. Det var samma gäng som igår plus att WilleS lilla hästtokiga kusin Matilda och hennes mamma slöt upp. Andy hade kameran med även idag så som sagt bilder kommer. Även Josse hängde med som hästskötare så det var väldigt lyxigt för oss. Tack snälla för det!

I första klassen, en LD, var de felfria och fick en rosett och en kasse med fina saker från stallshopen. Inte dåligt för att var i en LD. Väldigt kul för barnen med lite priser även i en clear round!

Powie var väldig pigg och taggad. Känns som att hon gillar att komma ut på tävling och hoppa.


Haha, här ser dock både häst och ryttare aninges trötta ut ;-)
 
 
 
I andra klassen, en LC, var det första gången för dem som de hade möjlighet att rida omhoppning. Wille sätter målen högt, inte bara att komma vidare till omhoppning utan helst att vinna. Inget han fått från sin kära mor precis, haha!

Powie var fortfarande supertaggad, inte alls trött eller seg som jag trodde att hon skulle bli. Wille red för allt vad bandagen höll för och de gjorde en kanonrunda. Tyvärr blev det ett stopp på sista hindret. Ett polkagisrandigt hinder ur kort sväng. Ett hinder som vållade problem för flera ryttare men det var en klen tröst för Wille som till en början var jättebesviken på sig själv. Efter lite peppning var han betydligt nöjdare med sin egen insats och Powie var han supernöjd med från början till slut. De kom 3.a, precis utanför placering. Inte dåligt alls tycker jag med tanke på att det är deras andra tävling tillsammans och han har bara haft henne knappt i tre månader.Nöjd ryttare hemma igen efter dagens tävling 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar