torsdag 24 april 2014

Ribban höjd ett snäpp

Fick besök av Limpan och hennes nya lilla prinsessa Nelly på jobbet i eftermiddags. En fantastiskt söt liten hårboll av rasen pomeranian. Helt plötsligt växte Ellie till en gigant, haha! Ska bli kul att se om Ellie och Nelly kommer bli kompisar trots den stora storleksskillnaden.


Wille Limpan och lilla Nelly


Onsdagkvällar är lika med hoppträning för mig och Maggie nere hos Ulrika och ikväll var inget undantag. Känns att vi varit ute och tävlat en del, vi har kommit in i hoppningen mycket bättre nu. Är inte alls lika nervös innan träningen som innan. Funderar inte över höjden och sitter inte på hästryggen med förhoppningen att Ulrika inte ska höja upp hindren. Nu vill jag utmana mig själv!

De flesta hindren låg på mellan 90cm coch 1 m och dessutom hoppade vi en serie med travbom in, ett litet kryss, ett galoppsprång fram till ett räcke, ett galoppsprång till en oxer. På slutet var oxern uppe på 110 cm. Nice för självförtroendet. Märks att både jag själv och Ulrika höjt ribban. Tror Maggie känner lika dant, hon var mycket lugnare idag.
Anne och Aktion gjorde också en superbra träning idag, nu har det lossnat på riktigt och vi är verkligen på gång!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar