söndag 2 mars 2014

Stort tack

Kan lova att hotellfrukosten som vi sett fram mot och längtat efter inte gjorde oss besvikna. Tvärtom den infriade alla högt ställda förväntningar.
 
Från början var vår plan att vi skulle gå en sväng på mässan idag innan hemfärd men vi blev snåla. Att betala nästan 400 spänn för att trängas med folk en dryg timme, att betala för att få köpa saker kändes inte aktuellt. Nä, där fick snåljåpen bestämma.
 
Istället passade vi på att stanna till hos bekanta som har sitt fritidshus vid havet i Falkenberg på en fika på vägen hem. Gick den korta biten från deras stuga ner till havet. Mysigt!
 
Väl hemma var stallet redan fixat och Maggie motionerad. Powie har ett par dagars vila så hon skulle inte heller motioneras. Då återstod bara doggen som behövde komma ut och lufta sig en sväng. Tur vi har henne så att vi kom ut och fick röra lite på oss. Klart välbehövligt efter allt stillasittande.
 
Ett stort tack tjejerna som gjort vår lilla minisemester till Göteborg möjlig. Tack snälla gulliga Limpan för hjälpen med Ellie och tack snälla Josse för all hjälp med hästarna och stallet. Utan er hade vi inte kommit iväg, är så tacksam :-)
Killarna nere vid havet 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar