fredag 7 mars 2014

Krasslig kille = ingen dressyrträning

Var verkligen både laddad och taggad inför morgonens dressyrträning. Skulle bara fixa några saker lite kvickt på jobbet innan det var dags att bege mig till stallet.

Vad händer? Jo får ett samtal från skolan. Wille har fått akut ont i huvudet och magen. Bara att köra och hämta ett stycke krasslig kille, ringa och avboka träningen. Trist, trist för stackars Wille, trist för mig. Jaja det går fler tåg....

En huvudvärkstablett, flera timmars sömn senare och mat i magen hade tillståndet för sjuklingen förbättrats. Han hade kryat på sig så pass att vi kunde rida en stund.

Tog med oss doggen och skrittade runt åkern. Red sedan på ridbanan. Hade kunnat sitta kvar där på hästen än. Hon var som en dröm att rida. Till och med vänster galopp var lugn, avslappnad och gick att korta upp bra.

Wille och Powie hade inte tid att rida lika länge. Fotbollsmatch stod på schemat. Så skönt att både Powie och Maggie är helt coola med att en av dem går in i stallet och den andra är kvar på ridbanan. Wille gick till stallet och fixade iordning Powie medans jag själv red vidare :-)

Bra fredag trots allt :-) Trevlig helg på er!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar