söndag 23 februari 2014

Lyckad debut för Wille & Powie

Wille och Powie har tävlingsdebuterat nere i Skabersjö idag.
 
Med tanke på att Powie bara tävlat dressyr med sin tidigare ryttare ville vi gärna testa hur hon är att hopptävla. I och med att det gick så bra på Pay & Jumpen förra helgen var jag inte särskilt orolig. Visserligen var det högre hinder idag men Wille tävlade högre med förra ponnyn, så egentligen var inte det heller något att fundera över, men man vet aldrig.
 
Powie var allendes lagom taggad och Wille var en cooling. Hon blev spänd när de kom in på banan. De fick startsignal direkt så Wille hann inte rida runt och visa henne banan. Min första tanke var dirket, GULP, shit hur ska detta gå? Tur att han inte är nojjig som sin mor min son. Han bara tutade och körde, att få en rosett med sig hem var det som hägrade. Tänk att en stackars liten rosett kan vara så viktig ;-)
 
Nu gick det superbra och de gjorde en felfri runda och fick en rosett, lyckan var så klart fullkommlig för Wille. Så roligt och vilken bra start för dem. Har sagt det förr och säger det igen, älskar att få vara "ponnymamma". Jag tycker nog att det är minst lika roligt som Wille att åka ut på tävlingar, träffa trevliga och glada människor och kackla lite. Extra kul var också att det var så många andra föräldrar/barn som vi känner som var där, de var så positiva och hejade på Wille och hans "nya" ponny. Sådan stöttning är så oerhört betydelsefull och värderas högt.
 
 

1 kommentar:

  1. Otroligt söt ponny :) Vad roligt att det gick så bra! Mvh Vera :)

    SvaraRadera