onsdag 19 februari 2014

Hoppträning & skrittband

Idag var det Willes tur att hoppträna, han höll sig dock till "vanlig" träning nere hos Ulrika. Han tränade ihop med en annan "liten" kille. Så kul att se grabbarna rida tillsammans. Tog ledigt mitt på dan, var där vid lunch. Gäller att passa på att träna lite dagtid nu när det är sportlov.

Wille fick prova att hoppa Powie lite högre idag än han gjort tidigare. Med tanke på att han ridit igång henne ett tag nu och även hoppat en del så var det dags att spänna bågen något. Vi vill gärna testa henne även på de höjder som det är tänkt att de ska tävla. Känns viktigt att de får förtroende för varandra. De var duktiga båda två och på de sista sprången låg räcket på 90 cm. Det gäller för Wille att få ihop henne så att hon inte blir för lång, för då tar hon gärna av stort och språnget blir flackt. Sista språnget lyckades han superbra och det blev ett fint språng.


 
 
Hej och hå tekniken är inte alls kompis med mig eller jag med den. Lyckas inte ladda upp filmen i vanligt tempo :-(

För Maggies del blev det ett lätt pass på skrittbandet på kvällskvisten. Tycker att hon förtjänare att få ta det lite lugnare idag med tanke på att hon var så duktig igår.


Maggie själv på "gymmet", ingen kompis på bandet bredvid ;-) 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar