tisdag 4 februari 2014

Bra dåligt

Känns tungt och tråkigt att Moonlight nu är ett avslutat kapitel hos oss. Idag åkte hon tillbaks till sin ägare. Hon är en väldigt speciell och charmerande dam, vi kommer definitivt sakna henne.

De tunga känslorna är blandade med en väldig massa glädje, hon har verkligen förgyllt vår tillvaro och "hjälpt" Wille att få en massa positiv tävlingsrutin.

Wille och Moonlights första tävling tillsammans, felfritt i LD

Deras första omgång i Ponnyallsvenskan


När vi väl var hemma igen gick vi direkt till stallet och tankade en massa glada/goa känslor från hästarna. Kände oss genast bättre till mods. Blev ett "dressýr-pass" hemma på ridbanan. Både Wille och jag red med dressyrsadel. Trodde väl aldrig den dagen skulle komma när Wille på eget bevåg ville "rida" dressyr och framför allt inte med en dressyrsadel.

Han var nog mest taggad av oss alla inför ridpasset och absolut den gladaste när vi var klara. Vi övade på ridvägar, skänkelvikningar, flytta för innerskänkeln på volt, övergångar och att sitta ner i traven. Wille är så stolt över att "hans" häst tävlat högre klasser än Maggie. Något jag gärna bjuder på.


Powie var inte alls så där pigg och busig som sist vi red hemma på ridbanan, skötsam häst ;-) 
 
När vi var tillbaks i stallet var det såklart en massa gosande och foto-trams som gällde. Tur att vi är lika knäppa båda två ;-)
 
 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar