måndag 20 januari 2014

Snöstormen fortsätter

Jaha, inte har vädret blivit något bättre om man som jag inte är så särskilt förtjust i storm. Det har inte snöat alls med blåsten har jobbat hårt med att bygga höga drivor. Kommer fortfarande inte iväg någon stans med trailern och att rida ute är uteslutet. Blåser för mycket och är alldeles för kallt :-(
 
Snön yrde och piskade oss hårt på vår väg ner till skrittbandet, brr det är verkligen ett riktigt stugsittarväder. Hästarna fick stå ut och vara ute en liten stund medans jag fixade stallet. De stod mest stilla och tryckte med baken mot vinden.
 
 
 
Wille och jag skulle ut på ett litet hästäventyr efter lunch, var tveksam redan innan vi körde iväg om det verkligen var läge att ge oss ut på vägarna MEN vi körde. Tänkte att vi har ju ingen trailer bakom och bilen är ju fyrhjulsdriven så det borde funka. Hann inte mer än köra ut ur byn ner mot Sjöbo innan vägen hade bytt skepnad till en puckelpist. Bilen hoppade och for, shit så jäkla obehagligt. Hjärtat hoppade runt i bröstet likt bilen på vägen. Vände om och körde tillbaks hem igen med förhoppning om att chansen att åka på samma äventyr återkommer.  
 
Kan inte annat än att hålla med Skåningarna, vinter med snö är ingen hit. Känns lönlöst att hoppas på att det inte ska blåsa i Skåne så då återstår bara att hoppas att den snö som ska komma i år redan gjort det och att den snart smälter bort. Vill rida!!!!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar