tisdag 10 december 2013

Hoppträning

HAPPY HAPPY! Sprudlar av glädje och körde med ett leende från öra till öra på vägen hem från hoppträningen. Är så otroligt roligt att vi äntligen har börjat hoppträna lite mer "på riktigt" nu.

Efter uppvärmningen fick vi börja med en övning där vi kom in i trav över ett pyttelitet räcke sedan studs över en upphöjd bom som avslutades med ett räcke. Avslutade övningen med att komma ett par gånger när räcket låg på 1 meter. Inte högt alls egentligen men med tanke på att det var evigheter sedan vi hoppade och ryttaren är lite av en "chicken" så kändes det riktigt bra för självförtroendet.

Kände mig lite ringrostig när vi gick över till att hoppa delar av en bana men mot slutet fick jag bättre grepp om det och hittade känslan...............så härligt. Längtar redan tills nästa gång.

Både för Wille och det andra ponnyekipaget vi tränade med gick det superbra. Wille och Moonlight fick tuffare utmaning än vad jag och det andra ekipaget fick, jag och Maggie fick lite lättare för att vi är ringrostiga och de andra för att det är en ungponny.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar