onsdag 9 oktober 2013

Uttråkad häst

Har märkt sedan vi tog in hästarna på stall att Moonlight "box-vandrar". Varje morgon är det runtgrisat med skit och i det ett volt-spår. Förmodligen är hon uttråkad, stackarn :-( Kollade av med hennes ägare och detta är inget nytt hon börjat med. Vilken tur på sätt och vis, hade varit illa om hon inte trivs hos oss.
 
Hm, känns inte helt bra. Har klurat lite på om det går att göra något åt det. Ska prova med att ha dem inne så lite som möjligt och har idag beställt ett "slow feeding-hönät" med förhoppning om att hon ska hålla sig sysselsatt under en längre tid och inte bli uttråkad.
 
 
Passar bra att detta är en lugnare dag eftersom jag är förkyld och krasslig. Stackars mig ;-)
Maggie har som vanligt på onsdagar haft ett träningspass på skrittbandet. Wille har ridit Moonlight på ridbanan efter skolan.
 
Grabbarna har stuckit iväg på fotbollsmatch så här på kvällskvisten. Själv sitter jag hemma och slöar i soffan. Roar mig med att läsa resultatlistorna från breeders och kan så här långt konstatera att Skovelns Rafaels avkommor hävdat sig väl. Bland 4-åringarna var både sttan och tvåan efter honom och även bland 3-åringarna var ettan efter honom. Med lite tur så kanske ett finfint föl tittar ut till våren. Känns bra med tanke på att han från början inte var mitt förstahandsval till Norma.
 
Vinnaren bland 3-åringarna var Edsbyns RK Springbank VH (SWB) Skovens Rafael 95298 - De Niro 95060 Riden av Mattias Jansson. Bilderna är tagna från tidningen ridsport
 
 

 
Bland 4-åringarna segrade Revolution (SWB) Skovens Rafael 95298 - Fürst Heinrich. Riden av Anna Svanberg. Bilderna är tagna från Hästmagazinet.
 
 


Revolution testas av Patrik Kittel

 
På en andra plats bland 4-åringarna kom U.Bolt (SWB) Skovens Rafael 95298 - Cortez 679. Riden av Emelie Nyeröd. Bilden tagen från Hästmagazinet 
 
 
 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar