fredag 25 oktober 2013

Rida njuta rida njuta

Rida njuta rida njuta...........just så är det nu för tiden. Är så otroligt glad för att ÄNTLIGEN komma igång med lite riktig ridning.
 
Tog med oss Ellie och skrittade fram runt åkern för att sedan jobba hästarna på ridbanan. Det blir verkligen mörkt snabbt nu så utritterna får nog bli mest på helgerna framöver. Med tanke på att vi ska komma igång mer nu kommer jag ändå ändra rid/träningupplägget.
 
Maggie var så otroligt pigg och glad. Efter att vi galopperat över en bom på marken for hon fram som en virvelvind. Kul att hon är lika taggad som mig. Att det blåste snålt och regnade halva ridpasset bekom mig inte alls.
 
Torsdagar är riktiga TV kvällar. Har längtat efter premiären av programmet i huvudet på Gunde Svan. Blev inte besviken, grymt bra och spännande. Hänger fortfarande i soffan o glor på TV:n. Vaknar nog med fyrkantiga ögon i morgon ;-)
 
 
 
Btw, det är inte så att vi har en väldans massa flugor just hos oss såhär på höstkanten. Det är bara Wille som är helt galen i flughuvor. Vad gör man inte för att glädja sonen ;-) 
 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar