onsdag 30 oktober 2013

Nu är det klippt & anmält till tävling

Har anmält mig och Maggie till vår första tävling sedan skadan. Shit, blir så glad bara av tanken på att vi äntligen ska komma ut och faktiskt tävla själva, inte bara vara sällskapsdamer ;-)
 
Planen är att vi bara ska ut för att "hispiga" Maggie ska få komma ut på lite äventyr, se sig om. Har inga som helst ambitioner att rida för bra poäng. Vi kommer inte att vara tillräckligt igång tills dess för det. Något jag kommer satsa på under nästa år istället. Planen är att åka ut på två dressyrtävlingar den här säsongen och sedan till våren komma ut både på dressyr- och hopptävlingar. Gillar att sätta upp mål och ha något att jobba mot.
 
Var faktiskt nöjd över att det var skrittbandet på schemat idag eftersom regnet strilade ner lagom tills vi skulle gå ner till grannen. Skönt att så inomhus och kackla med grannen medans Maggie fick jobba. Passade även bra att vi kunde "få det avklarat" på lunchen = ingen stress på kvällen.
 
Fanns mao massor av tid  och äntligen har jag lyckats klippa Maggie efter lite om och men. Häst som hunnit torka och ström i eluttaget är verkligen da shit. 

Känns så bra, ytterligare ett steg mot tävlingshäst istället för konvalescent. Tror vi är lite stolta båda två över att vi tom lyckades få huvudet någorlunda klippt. Nedan är några före, undertiden och efterbilder på fina Maggie. Hon är inte helt nöjd med att bli klippt men kämpar ändå på och står still fast hon inte gillar det. Duktig häst, sånt gillas!

 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar