lördag 14 september 2013

Uteritt

Skyndade direkt till stallet efter jobbet för att hinna rida ut en sväng tillsammans med Wille innan han skulle iväg på fest. Maggie var som vanligt på fredagar redan motionerad på skrittbandet på lunchen. Är skönt att ha det "avklarat" på lunchen, blir inte så stressig fredagkväll.

Som sagt Wille och jag red ut vår "vanligaste" runda. Härligt att se hur Wille blir modigare och modigare. Nu galopperar han som ingenting även på fälten. Vi som trodde att han inte skulle kunna rida ut över huvudtaget på Moonlight med tanke på hennes lilla bus-streck med mig första gången jag red ut på henne. Har sagt det förr och säger det igen, åh vad vi är glada för att vi får låna Moonlight. Hon är verkligen en ponny med STOR personlighet.  
När vi var klara i stallet med hästarna och Wille var duschad och piffad inför kvällens festligheter drog taxiverksamheten igång. Limpan skulle skjutas till sin kompis (födelsedagsmiddag), Wille skulle till sin fest och hans kompis skulle plockas upp på vägen. Lagom tills jag kom hem igen stod middagen färdig på bordet, NICE!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar