torsdag 12 september 2013

Hunnit med massor

Onsdagar inte så dumma dagar de heller, brukar proklamera för fredagarnas förträfflighet men onsdagar ligger som en klar tvåa. Varför då då? Jo, för att jag för det mesta jobbar lite mindre på jobbet och får lite mer tid för roligheter som hästarna.

Har hunnit med massor idag, jobbat lite på förmiddagen, hämtat Jennie som hjälpt mig med målningen av stallet. Det gråa nedtill i boxarna är nu färdigmålat och jag har börjat med lasering av träet på boxarna. Skruvat upp det mesta som vi tagit ner inför målningen.

Första penseldragen på det gråa

Vola, klart nu är den grå färgen på plats


Skjutsat tillbaks Jennie till bilverkstaden, hämtat Wille från skolan, ridit en supermysig lugn uteritt på Dole tillsammans med Wille och Moonlight. Som tur var verkar hon bättre idag. Wille kunde inte känna något "konstigt".Laserat lite mer, varit nere hos grannen med Maggie för hennes onsdagspass på skrittbandet, idag fick hon jobba på lite mer, det tuffaste programmet. Hämtat Wille från fotbollsträning. Puh, har tom hunnit sitta i soffan en stund och tittat på lite TV med Wille innan kudden började ropa. NICE dag!

Mysig uteritt
 

Eftersläntraren

Dole har absolut världens charmigaste öron

Backträning pågår

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar