tisdag 10 september 2013

Besviken Wille efter hoppträning med ponnylaget

Dagen var äntligen kommen när Wille skulle få vara med och träna med klubbens ponnylag inför allsvenskan. Han var supertaggad och längtade verkligen efter att testa på att hopppa en banan på 90 cm. Tidigare har han hoppat 80 cm-banor och gjort det superbra men idag skulle de avancera ytterligare ett snäpp.

Limpan och Ellie doggen hängde också med. Vill passa på att ta med Ellie så mycket som möjligt för miljöträningens skull. Nu när Limpan var med och kunde ta hand om henne passade superbra.

Uppvärmning och framhoppning gick bra, Wille var nog lite spänd i början av hoppningen men slappnade av efter hand och de var jätteduktiga. Första rundan fick de hoppa 80 cm vilket de fixade galant. Sedan blev det lång väntan tills de äntligen skulle hoppa 90 cm rundan. När Wille skulle börja trava igång visade det sig att Moonlight var halt :-(((  Hon hade trampat sig fram men hältan satt bak!? Hm, inte bra.Åh så ledsen och besviken Wille blev. Ledsen och besviken för att det inte blev någon nittiorunda, ledsen och orolig för Moonlight. Tycker verkligen synd om honom men sån är det krassa verkligheten med hästar. Bara att gilla läget.

Det blir mao inget tävlade för dem till helgen utan nu får vi avvakta och se hur Moonlight mår. Förhoppningsvis är hon bra snart igen.

Ompysslat tramp-sår, får se hur länge det bandaget sitter som det ska? Haha är ingen fena på att bandagera, har nog övat för lite.

Klockan vart sent innan vi var hemma och klara så det känns skönt att Maggies träning på skrittbandet avklarades på min lunch. Hon fick gå "det lätta programmet", dvs inte så mycket höjning av bandet.Inga kommentarer:

Skicka en kommentar