måndag 26 augusti 2013

Fixar helg!

Det har varit en riktigt fixarhelg den här helgen. Så härligt, gillar när vi fixar!

Vi började lördagen med att åka till Ikea hela familjen. For iväg direkt efter frukosten. Det var mest Limpan som skulle shoppa möbler till sitt rum nu när hon flyttat hem igen. Så mysigt att kolla på fina möbler och inredningdetaljer och drömma sig bort lite.

Det blev lite shopping även för min del, inga stora saker, lite nya blommer och annat småplock. Behövs inte alltid så mycket för att det ska bli fint och mysigt. Det tar sin lilla tid och dagen gick mest åt till utflykten och att fixa när vi väl kom hem.

Vi hann klämma in en liten skrittrunda med Maggie och Moonlight. Skönt för Maggie att få byta ut skrittbandet mot en liten tur. Blir så full i skratt när jag rider henne för så fort vi närmar oss byn så "blir hon så rädd", hon blåser upp sig, är spänd som en fiolsträng och hoppar till för minsta lilla.


I söndags kom Jennie upp på förmiddagen och vi fortsatte med stalltvätten. Det tar sin lilla tid men nu är i princip hela stallet klart sånär som på stallgången och utsidan på två av boxfronterna. Så fint det blir, ser nästan ut som nytt ;-)

Javisst ja, vi var även lite av händiga Harry på snickarfronten. Bra tjejer reder sig själva :-) Monterade ner boxgallret som suttit mellan boxen och spolspiltan. Satte upp nya reglar, sågade borrade och fixade så nu sitter gallret mellan Indras fölbox och den andra boxen istället. Nu kan de inte kvias över boxväggen.

TYVÄRR blev det tjall på vattnet, så nu har vi travar med disk efter kvällens avslutande middag där herr Hultin stog för kockandet assisterad av min kära man. Själv luktar jag mumma, NOT! Just nu längtar jag efter en dusch att kunna spola på toa. Tydligen har allt sitt pris ;-)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar