söndag 21 juli 2013

Wille & Moonlight på hoppträning

Som sagt så blir det inte mycket till ridning för min del just nu, trist till tusen. Idag fick jag iaf njuta av Wille och Moonlights hoppträning från marken. Det var deras tredje hoppträning tillsammans för Ulrika.

Det är lite kul att stå och titta på dem, blir inte så mycket tittande om jag själv tränar samtidigt så iaf en fördel med att bara hänga med som åskådare.

Det var till att kliva upp tidigt i morse för träningen var bokad redan till 8.30. Med tanke på hur varm dagen blev var det ett smart drag att träna tidigt.


Det går bara bättre och bättre för dem ju säkrare Wille känner sig OCH hon är verkligen en sann läromästare. Bjuder super på hinder men behåller samma rytm och takt.

Filmade en snutt i början på träningen


Kul även att få se Annes nya stjärna in action (haha, han kallas för Aktion). Hur som helst så såg det verkligen ut att vara en häst som passar henne som handen i handsken. Sicken tur hon haft som hittat en till häst som passar henne så bra även om han inte alls är lik hennes andra häst.

Det är inte utan att jag blir avis på alla som kan träna och tävla sina hästar, vill också vara igång!!

När vi kom hem gav vi oss i kast med projekt vattna ridbanan. Äntligen skulle "nya" bevattningsanordingen invigas. Förväntningarna var skyhöga. Hur blev det då? Jo allt annat än succé kan man säga. Det visade sig vara ett projekt som skulle kräva mer eller mindre en hel dags insats.


En omgång vatten räckte inte långt alls..........så vi gav upp 

 Efter lunch lagade killarna åkgräsklipparen och Wille körde hela eftermiddagen. Så nu är det fin fint och nyklippt utanför ridbanan istället för ett högt ogräs land. Nice

Gräsklipparkungen ;-)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar