torsdag 20 juni 2013

Intensiv vecka

Det är verkligen en intensiv vecka. I fredags tog Limpan studenten och nu på lördag är det dags för nästa stora händelse, äldsta dottern gifter sig. Så mycket roligt på en gång, gäller att hålla i hatten för att hinna med.

Jocke och mamma bor kvar hos oss den här veckan. Tyvärr så måste både jag och Cobbe jobba och hinner inte alls vara så sociala som vi önskar. Har trots allt hunnit med en hel del.

I söndags var det dags för Michaelas möhippa. Det blev en lyckad tillställning och bruden bjöd verkligen till och vi skrattade mest hela tiden.

Precis kidnappad, nu kör vi

Hur snabbt får bruden av sig kläderna?

Hur målar hon sin kärlek till sin blivande man?

I måndags var mamma barnvakt till min brors barn hemma hos oss. Lilla Matilda tre år är helt begeistrad i att rida så att komma hem till faster utan att rida finns inte.

Matilda, mamma och Moolight
 
Kusinmys med kissen

I tisdagskväll var det avslutning med Willes fotboll. Solen strålande och det var varmt och skönt. Det var både träning för barnen, match mot föräldrarna och det hela avslutades med att alla barn bjöds på korv och vi föräldrar fick hålla till godo med egen picknickkorg. Supertrevligt!

Startade onsdagsmorgonen med att rida Maggie. Å så härligt att hinna rida om än ett lättare pass. Började med att skritta ut en sväng så att Ellie också blev lite rastad. Gick sedan till ridbanan och körde lite gympaträning med några småhinder. Är så grymt sugen på att komma igång lite riktigt nu. Hoppas att hältor och fästingar håller sig långt borta fortsättningsvis. Vill komma igång med lite tävlande.


Tog med mig mamma som sällskap när jag skulle hämta hem Indra från seminstationen vid lunch. Vi svängde inom "Boan" i Tomelilla på vägen och köpte jordgubbar till lunch och lite annat smått och gott. Tyvärr har inte Indras "ägg" vuxit som önskvärt och fick komma hem över midsommar. Ska köra tillbaks henne på måndag och hoppas på att hon svarat bra på sprutan hon fick.

Framåt kvällskvisten åkte vi till Michaela och Oscar som bjöd på en trevlig grill och badkväll.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar