söndag 2 juni 2013

Härlig uteritt och provritt av ponny

Åkte iväg till Oran i Sjöbo med Linda, Fanny och Anne för en supermysig uteritt. Med tanke på att Maggie fortfarande är lite varm i sitt bakben där svullnaden varit så fick hon vila idag. Mina ryttarkompisar var gulliga och anpassade sig så att Norma kund följa med. Fina fina Norma skötte sig utmärkt, härligt att hon kund hänga på.


Fanny & Anne

Linda

På eftermiddagen var det äntligen dags att åka och provrida ponnyn Moonlight. Som vi har längtat. Limpan kom också dit för att prova och "godkänna". Precis som Kalle är Moonlight söt som socker och det är ju en väldigt bra början. Hon är en sann läromästare som anpassar sig efter sin ryttare vilket jag tycker är super sen att hon inte är igång tycker jag inte heller gör något. Ser det som en fördel för då kan Wille i lugn och ro rida in sig på henne i samband med att hon kommer igång.

Efter att ha pysslat och ridit henne är både Wille och Limpan enigt överens om att "henne ska de ha". Moonlight charmar oss alla direkt.  På fredag ska hon veterinärbesiktigas och är allt ok så kommer hon hem till oss. Tror att jag längtar lika mycket som barnen, ska bli så roligt! Känns extra bra att Wille blev så förtjust i henne med tanke på hur svårt det var för honom att sälja Kalle. Hoppas verkligen att detta blir bra. 
Ett glatt gäng!

 

1 kommentar:

  1. Så himla kul att allt funkade! Ska bli roligt att se dom tillsammans :))

    SvaraRadera