måndag 20 maj 2013

Wille har släppt bomben!

I går kväll detonerade bomben!

Wille har fram tills nu vidhållit att Kalle betyder mer än att tävla. Kalle vill nämligen inte tävla hoppning längre. Wille har tyckt att det är helt ok för att Kalle är bara världens bästa ponny. Nu har suget att tävla tagit överhanden och Wille är beredd att "offra" Kalle för att kunna tävla. Han vill att Kalle ska komma till någon som älskar honom lika mycket som han och som Kalle kan lära att rida, något han gjort super med Wille. Bättre läromästare finns verkligen inte.

Tycker det är rätt beslut, jag anser att man inte ska tvinga en ponny som inte vill tävla och dessutom så har han så fantastiskt många andra kvalitéer som är ovärdeliga hos en nybörjarponny. Var sak har sin tid helt enkelt.

Så nu börjar jakten på en ny ryttare till Kalle och en ny ponny till Wille som vill ut och tävla lite lättare klasser. Vet ni någon presumtiv ryttare till Kalle eller ponny till Wille så hör gärna av er.

Wille provrider Kalle och föll pladask
 
 
Kärlek uppstår
 
Kalle lär Wille hoppa
 
En härlig barbackaritt på stubbåkern

Fix inför ridning
 

Uteritt tillsammans med Ellie "the dog"

Avsittning ala Wille-style

Bild från när Kalle var utlånad till ponnyakuten

Hoppa låga hinder hemma till husbehov är superkul tycker Kalle

Charmör

 
Det kommer bli väldans tomt den dagen Kalle lämnar oss men förhoppningsvis har han då en ny liten ryttare som han kan lära upp!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar