tisdag 9 april 2013

Härliga måndag

Gillar när det är full rulle och det har det varit idag. Full fart på jobbet sedan ner till Ulrika i Tryde med Indra och Maggie. Så länge Indra har sällskap i släpet så går hon rätt in, något som spar en väldig massa tid.

Maggie fick gå i skritten medans Indra löshoppade. Indras självförtroende är verkligen på topp och hon gör ett superbra jobb varje gång. Det är verkligen härligt att se henne. När vi kom hem var det Norma och Kalles tur att aktiveras. De fick lösgaloppera tillsammans på ridbanan med Ellie flåsandes i haserna. Norma var laddad till tusen och blev riktigt svettig. När vi kom in fick det bli duschen för hennes del. Tror inte att hon har gjort det så många gånger förut men hon stog hur stilla och snällt som helst. Pälsade på henne dubbla fleecetäcken för att hon inte skulle frysa.

Norma tillsammans med linslusen Wille
 
Tittade ut genom mitt kontorsfönster på eftermiddagen, det var ett gäng trötta hästar, alla låg ner och hade siesta efter lunch. Tror inte jag sett alla ligga ner samtidigt förut, såg så härligt ut. Wille gick ut och gosade lite med dem.
 
 Inga kommentarer:

Skicka en kommentar