måndag 18 mars 2013

Ponnyakuten

 
Vaknade av ljudet av en vinande vind, jaha snålblåsten är tillbaks, typiskt Skånskt vinterväder. Hästarna fick äta sin frukost inne idag. När det var dags att släppa ut dem lät jag Norma var kvar inne. Fixade iordning henne för ett longeringspass. Hon jobbade på bra. Det är så roligt att jobba med henne för hon har sådan superbra inställning, hon är verkligen en trevlig häst. 
 
 
 
 
 
 
Kollade lite på värlscupshoppningen på svtplay undertiden jag väntade på att Wille skulle komma hem. När han kom hem kollade vi på hoppningen fram tills RGB  hade hoppat sedan gick vi ut till stallet för att rida Indra och Kalle.
 
Det funkar verkligen superbra att rida följa-John. Kalle är en superbra "ledar-häst" som köper att Indra går uppe i rumpan på honom och Indra tänker framåt när Kalle är i täten. Indra skötte sig utmärkt trots att vinden ven rejält om knuten.
 
 
 
 
 
I somras lånade jag ut vår ponny Kalle en dag till ponnyakuten. De behövde en snäll läromästare som deltagarna kunde få prova på terrängridning på. Idag kom så äntligen avsnitten när han var med.
 

Spana gärna in honom in action här

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar