söndag 17 mars 2013

Mysig lördag


Lördagen bjöd på ett fantastiskt väder, härligt. Hade bokat uteritt/promenad med Jullan på förmiddagen. Kunde inte ha passat bättre. Vi fick även sällskap av hennes man som var supergullig och förbarmade sig över Ellie så att även hon fick följa med. Det var hennes första långpromenad och vad kan passa bättre än att göra det tillsammans med sin vov-kompis.


Jullan, Ture, Janne och hundarna i täten

Jullan, Ture, Janne, Ellie och Sille

 
Nästan hemma, lät Kalle slippa heffaklumpen på ryggen sista biten
 
 
Hade lovat Wille att motionera Kalle idag eftersom han skulle iväg på fotbollscup i Eslöv hela dagen. Tyckte det passade bra att det var Kalle som fick följa med eftersom han dels är väldigt snäll att rida ut på och är på så sätt en bra trygghet för Ture som var på sin första uteritt och dels för att han verkligen behöver röra på sig.
 
Maggie har vila så här dagen efter behandlingen men Norma fick jobba. Fokus under dagens pass var tempoväxlingar och övergångar i syfte att stärka upp henne. Som vanligt har hon en possitiv inställning till arbete även om hon inte orkar så mycket/länge.
 
En nöjd Norma efter ridpasset
 
 
 
En lycklig vinnare
 
 
Det gick bra för Willes lag idag, de vann hela cupen. Det är första gången de vinner en hel cup så lyckan var förstås fullständig. Duktiga killar!
 
Hela laget
 
 
Själv åkte jag till Flyinges hingstvisning på kvällen. Tyvärr visades inte hingsten jag är intresserad av i deras hingstprogram så det vart lite av en besvikelse. Var ingen hingst som gav någon wow-känsla men det var iaf en social kväll med trevligt sällskap som avslutades med supergod mat.
 
 
Mathias Rath och Bretton Woods
 
 

 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar