torsdag 21 mars 2013

Kärt återseende - Ida hälsade på

I sommras var Ida hos oss varje dag och "hängde" i stallet med Wille och Jankan. Sedan hon och hennes mamma flyttade ner sina hästar till Smedstorp i höstas har det inte blivit att vi träffats och haft "stallhäng" MEN idag tog hon bussen efter skolan och kom och hälsade på. Goa, gulliga Ida, så roligt att träffa henne igen.

Tänkte att det var en superbra idé att passa på och rida Indra nu när jag hade sällskap av både Ida och Wille. Så här efteråt fick jag backa lite på den punkten. Indra visade sig inte från sin bästa sida precis. Dels så gillar hon inte Norma, vilket hon tydligt visade så fort hon kom lite för nära och dels var hon inte upplagd alls för att ridas.

Hon reste sig och var allmännt tramsig, en sida hon inte visat tidigare. Mindre lyckat att rida med Ida och Wille när hon var på det humöret. Men hon lugnade sig och vi red en stund och när det funkade bra nöjde vi oss. Varken väder eller underlag var någon hit.


Ida & Kalle  Jag & Indra

Ida fick krulla ihop benen

Hela gänget
 
Lilla Wille på stora Norma

Red Maggie en sväng efter middgen tillsammans med Jullan och Ture. Det var första gången sedan behandlingen i fredags jag red henne. Hon kändes jättefin trots både underlag och väder. Blev inget långt pass eftersom snön kockade sig och byggde rejäla styltor och bara halva ridbanan var ridbar. Var ändå supermysigt att rida henne en liten sväng, fina Maggie.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar