tisdag 12 mars 2013

Inte så dum måndag trots allt

Fick ett sms i morse att kvällens löshoppning var inställd pga snöstorm. Va?? Fattade ingenting, vadå snöstorm? Visst var det kallt och blåste lite men inte mer än så. Förklaringen kom under dagen, både österlen och Ystad hade drabbats av snökanoner med värsta kaoset som följd. Något vi blev skonade från, skönt!

Jaja, inget att hänga läpp för utan bara planera om lite. Red Maggie barbacka efter jobbet. Solen kämpade på för att hålla sig framme men kylan bet rejält ändå. Fick inte upp någon värme eftersom jag mer eller mindre bara skrittade. Ridbanan var stenhård. Jobbade med skänkelvikningar, öppnor (säger man så?) och fyra volter i volten för att få henne lösgjord och mjuk som smör. Lyckades bra!

Ellie var med och sällskapade oss på ridbanan
 
 
Wille hängde med en kompis hem efter skolan. För att han skulle hinna vara där en stund och dessutom hinna äta middag med dem fick jag hämta honom ganska sent. Planen var, att eftersom det inte blev någon löshoppning för Indras del, så skulle vi rida följa John hemma på ridbanan. Det blev lite i senaste laget men men vi fixade iordning Kalle och Indra och tågade ut till ridbanan.
 
Ingen succe alls, den var stenhård och Indra tyckte det var obehagligt att gå där (hon är barfota). Hon var duktig och stog stilla när jag hoppade upp och lomade snällt efter Kalle. Det blev bara ett varv åt varje håll, typsikt. Lite träning är iaf bättre än ingen alls.
 
Att stå still är överreklamerat om man frågar Indra

Grabbarna grus gör sig redo
 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar