tisdag 20 september 2011

Snart kommer Lillen hem

Ridning stod på schemat direkt efter jobbet idag. Som grädde på moset är det Limpan som fixar middagen med hjälp från Wille. Det kallar jag lyx!!!

När vi var påväg ner till hagen för att hämta in hästarna ringde Catta som haft Lillen under sommaren och vi bestämde att det nu börjar bli dags för honom att komma hem igen. Nu gäller det bara att hitta en lucka i kalendern för en tripp upp till Borås.Lillen o Catta


Idag ville lilla Bly inte följa med in när Wille skulle ta henne så hon fick bli kvar i hagen tills jag ridit klart. Det fanns inte tid för att krusa en liten söt men envis ponny ;-)

Det blev ett travpass nere på grannens travbanan för Maggie idag. Kan inte nog känna tacksamhet så länge jag har förmånen att kunna träna på den fina banan, även det är väldigt lyxigt.

Jobbade enbart i skritt och trav idag, la även in en del övergångar mellan skritt och trav. Vi är inte bortskämda med bra klätterbackar inom ridavstånd så för att få in lite backträning blev det en hel del vändor upp och ner i den lilla backen som är mellan travbanan och stallplanen. När det var dags för oss att skritta av mötte Mimmis upp tillsammans med Solomita. Det gick superbra för Maggie att skritta brevid vagnen. Mimmis körde Solomita och jag har ingen aníng om Maggie är van vid körvagnar  men hur som helst var hon inte alls rädd utan gick på som vanligt. När vi var klara tog vi med oss lilla Bly upp till stallet, hon fick hänga med bakom vagnen vilket även hon fixade galant.Mimmis, Solomita och Bly står parkerade utanför stallet. Tyvärr ville inte Maggie stå stilla när jag skulle fota så bilden blev lite suddig (sorry)


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar