onsdag 21 september 2011

Släptåg

Wille o jag gick direkt till stallet o hämtade in hästarna efter jobbet. Först ville inte Bly komma men när jag tog Indra och Maggie o gick hem till stallet lyckades Wille övertyga Bly om att de också skulle gå hem.


Hmm, verkar som att någon tycker det är långt att gå.........


Bly fick sig en liten pysselstund på gången. Wille borstade, kratsade hovarna och fixade. Om inte förr så är lilla Bly nu även introducerad i pläsglansens värld. Hon brydde sig inte nämnvärt när jag sprayade utan stod stilla snällt.


Maggie har vilodag men lilla Indra fick hänga med på släptåg när Wille o jag fick åka med Mimmis när hon körde Memelis nere på travbanan. Indra tvärstannade ett par gånger i början med sedan gick det som en dans. Hon är verkligen inte rädd av sig utan gick direkt fram till vagnen o kolla läget.
Wille fick pröva att köra lite, han var jätteduktig o tyckte att det var kul. Får nog försöka övertyga Blys ägare Stina att hon kör in henne så att Wille kan ut och köra ;-)Indra hänger snällt med1 kommentar:

  1. Vilka fantastiska hästar vi har eller hur Ullis, fantastika arbetskamrater och bossen får väl följa det ut på picknik i vagnen han och hery tar med fika bröd och lite kaffe eller??
    Säger Mimmis nu innan den sista sommeären försvinner

    SvaraRadera